Indvendigt malerarbejde

Indvendigt malerarbejde i Vordingborg, Rødovre, Lolland Falster og Sydsjælland

Skal du have lavet indvendigt malerarbejde og søger du derfor et kompetent malerfirma?

Hos Malermester Björn Forsberg A/S har vi mange års erfaring i malerbranchen. Vi tør derfor godt kalde os eksperter i indvendigt malerarbejde. Vores mange års erfaring i en kombination af nye teknikker og håndværkertradition sikrer et godt resultat – leveret til tiden med respekt for indgåede aftaler og priser. 

Vort domicil med lager, salg og administration er beliggende på Gammelsøvej 26, 4760 Vordingborg, ud over det har vi også malerafdelinger i Nykøbing Falster og i Rødovre. Så hvis du søger et kompetent og kvalitetsbevidst malerfirma til indvendigt malerarbejde, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Kontakt os og hør mere

Indvendigt malerarbejde som i de gode gamle dage

Hos Malermester Björn Forsberg A/S udfører vi alle former for indvendigt malerarbejde. Uanset hvor og hvad vi arbejder med, er det i et tæt samspil med kunden således, at vi altid lever op til de forventninger der er, til en dygtig håndværker.

Indvendigt malerarbejde kan være et vidt begreb og kan være alt fra maling af en enkelt væg, til maling af alle rummene i huset. Uanset hvor stor eller lille behandling der er tale om, så vil der altid være fordele. Du vil blandt andet få opfrisket boligen ved at give den et personligt og smukt udtryk, forøge boligens værdi via de forskellige behandlinger og mange andre fordele.

Vi udfører blandt andet følgende opgaver af indvendigt malerarbejde:

Har du en opgave, som ikke er nævnt på listen, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vi er sikre på, at vi kan varetage opgaven. 

Hvad koster indvendigt malerarbejde?

Da der sjældent er to opgaver der er helt ens, vil prisen variere. Prisen er afhængig af alt efter hvor mange vægge der skal males, hvilken type maling der skal bruges, samt det generelle omfang af opgaven. Uanset hvilken opgave der er tale om, vil vi altid sørge for at du får den helt rigtige pris. 

Lad os stå for det indvendige malerarbejde

I det daglige har vi et tæt samarbejde med vores leverandører der sikrer, at vi altid bruger de nyeste og mest miljøvenlige materialer. Før, under og efter arbejdet, tilstræbes, at kunden får så få gener som overhovedet muligt. Vi rengør og rydder op efter os, således, at opgaven ikke er afsluttet før end kunden er tilfreds.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på indvendigt malerarbejde

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 55 40 77 76 eller sende en mail til maler@bforsberg.dk

Alternativt er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et tilbud på din opgave hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!