Udvendigt malerarbejde

Udvendigt malerarbejde i Vordingborg, Rødovre, Lolland Falster og Sydsjælland

Trænger facaden, dørene eller vinduerne til en omgang udvendigt malerarbejde?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Malermester Björn Forsberg A/S har vi mange års erfaring med udvendigt malerarbejde. Vores mange års erfaring, i en kombination af nye teknikker og håndværkertradition, sikrer et godt resultat – leveret til tiden med respekt for indgåede aftaler og priser. Du kan derfor trygt lade os stå for arbejdet. 

Vort domicil med lager, salg og administration er beliggende på Gammelsøvej 26, 4760 Vordingborg, ud over det har vi også malerafdelinger i Nykøbing Falster og i Rødovre. Vi har gennem årene hjulpet masser af kunder med at realisere deres drømme og ønsker.

Kontakt os og hør mere

Udvendigt malerarbejde med sans for detaljen

Udseendet af diverse huse og andre bygninger har ændret sig meget gennem tiden. Ethvert hus vil derfor bære præg af tidens tegn blandt andet på grund af de danske vejrforhold. Dette resulterer ofte i, at bygningen, facaden og træværket kan se træt og slidt ud. 

Hos Malermester Björn Forsberg A/S udfører vi alle former for udvendigt malerarbejde. Uanset hvor og hvilken type opgave der er tale om, så vil vi altid have en tæt dialog med kunden således, at vi altid lever op til de forventninger der er, til en dygtig håndværker.

Vi udfører blandt andet følgende opgaver af indvendigt malerarbejde:

Hvis du står med en opgave, som ikke er nævnt på listen, så tag kontakt til os. Vi er sikre på, at vi kan løse netop din opgave.

Lad os stå for det indvendige malerarbejde

I det daglige har vi et tæt samarbejde med vores leverandører der sikrer, at vi altid bruger de nyeste og mest miljøvenlige materialer. Før, under og efter arbejdet, tilstræbes, at kunden får så få gener som overhovedet muligt. Vi rengør og rydder op efter os, således, at opgaven ikke er afsluttet før end kunden er tilfreds.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udvendigt malerarbejde

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 55 40 77 76 eller sende en mail til maler@bforsberg.dk

Alternativt er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et tilbud på din opgave hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!